hobbyfotograf

Jag är inte bara intresserad av mode utan också foto. Fotar gärna med min Canon EOS 450D. Letar efter en kameraväska, nåt i den här stilen. En väska i skinn skulle inte heller vara så tokigt. Tips?
Bild: onoff


Kommentarer

Postat av: Kajsa

Min kamera får ofta, min systemkamera alltså, följa med i en gammal sliten men fortfarande vacker väska min mor hade när hon var ung. Den har bott i Israel, varit lite överallt i världen, släpats i grus och utstått spöregn och sol. Först i min mammas förvar och sedan i min. Och den är tålig och i perfdekt storlek. Som att det var meningen att jag skulle få ärva den och älska den igen. För alla minnen den redan har med sig och som jag kan fortsätta att fylla på. Men annars ångrar jag att jag inte köpte en av de stora mer portföljliknande väskor jag hittade i Grekland. handsydda i lika grovt men mjukt skinn och i fantastiska mörkt bruna och gröna nyanser. Så vackra!


2008-10-14 @ 13:54:10
URL: http://aenigma.blogg.se/

Postat av: Frida

Hej Kajsa! Skulle så gärna vilja få en glimt på Greklandsväskan:)


2008-10-14 @ 13:59:58
URL: http://fashionvision.blogg.se/

Postat av: Linn

Funktionella väskor är ju inte lätt. Det är detsamma med datorväskor tycker jag, de blir liksom så tjocka och tråkiga... Men å andra sidan ska de ju skydda innehållet från stötar mm, så det måste kanske vara så?


2008-10-14 @ 23:27:17
URL: http://lyckoland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0